Сухи строителни смеси

Еластично лепило
DEKEN Master
Подходящо за фаянс, теракот и гранитогрес. Клас C2T. За полагане на керамични покрития върху основи от бетон, варо-циментови мазилки и газобетон. За вътрешни и външни условия.
торба 25кг.
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично
Тънкослойно еластично лепило
WEBER флекс /605/
Подходящо за всички видове плочки по тераси. Клас C2 TE - устойчиво на постоянна влага и замръзване. Предназначено за лепене на плочки върху стени и подове при външни и вътрешни условия.  Повишена остатъчна еластичност - за употреба при подово отопление и за лепене на плочки върху гипсокартон. Отлични показатели за ремонта на банята в комбинация с хидроизолация.
торба 25кг.
постоянно налично
Тънкослойно - БЯЛО -еластично лепило
WEBER флекс /F605/
Клас C2 TE
. Лепилото е подходящо за светли плочки и стъклокерамика. Устойчиво е на постоянна влага и замръзване, може да се използва в басейни. Използва се и за лепене на плочки върху гипсокартонени и гипсфазерни плоскости при вътрешни условия. За вътрешно и външно приложение при специални условия: върху непорести покрития (стара боя или плочки), при подово отопление. За полагане на прозрачни плочки във външни и вътрешни условия.
торба 25кг.
постоянно налично
Тънкослойно и високоякостно лепило.
WEBER грес /F606/
За полагане на керамични плочки, теракота, гранитогрес, както и естествени каменни облицовки и стъклокерамика. С подобрена формула. Клас C2 TЕ - якост на покритието, подложено на въздействие от тежки предмети, стелажи, машини и интензивно движение на хора.  webercol грес се препоръчва за лепене на голям размер фаянс и теракот при ремонт на кухня, коридор и хол/всекидневна.
торба 25кг.
по заявка
Тънкослойно еластично лепило
WEBER флекс про /F610/
Лепилото е особено подходящо за плочки с голям формат, приложимо на закрито и открито върху стени и подове. Може да се използва за лепене на плочки в помещения с по-голяма натовареност, както и за повърхности с голямо статично и термично натоварване. Има осигурена висока устойчивост на покритието при външни и вътрешни условия. Особено подходящо е за полагане на плочка върху плочка, лепене на естествен камък, както и полагане на покрития върху подово отопление и в басейни. Предлага се в сив и бял цвят.
торба 25кг.
по заявка

Тънкослойно лепило за полагане на плочки
WEBER стандарт /F600/
За работа при вътрешни и външни условия. Клас C1. Подходящо за бани, кухни и коридори. Препоръчваме го за лепене на фаянс и на теракот върху подове и стени. webercol стандарт се използва за лепене на малки и средни плочки върху минерални или циментови основи. Подходящо е за ремонт на кухня, коридор, хол/всекидневна, и за баня при лепене на малък размер фаянс и теракот.
торба 25кг.
постоянно налично
Лепило за залепване на изолация от вата
Weber MW MAX /517P/
За лепене на XPS, минерална вата и други натурални изолационни материали по фасади. За шпакловане на EPS-F, EPS-G, XPS, минерална, каменна вата и други натурални изолационни материали. Суха прахообразна лепилнo-шпакловъчна смес на база на цимент и полимерни добавки за лепене и шпакловане на каменна вата и други естествени изолационни материали.  Отличава се с висока здравина и еластичност, много добра пластичност, отлично сцепление с основата, Осигурява паропропускливост и водоотблъскващи свойства.
торба 25кг.
постоянно налично

Суха готова подова замазка
Weber basic
Изцяло на циментова основа за ръчно полагане в дебелини от 10 до 80 mm. Мразоустойчива, с понижена свиваемост и висока устойчивост на стягане. За вътрешна и външна употребa. За полагане на замазки под финишни подови покрития като мокети, PVC, коркови, керамични или каменни покрития, паркет и др. Използвайте само чиста вода за приготвяне на разтвора. За по-добро сцепление грундирайте основата предварително. При дебелини над 80 mm направете замазката на няколко равномерни пласта
торба 25кг.
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично
Саморазливна подова замазка
Weber /4010/
Самонивелираща се саморазливна смес за прецизно изравняване на подове във вътрешни помещения. Коригира разлики в нивата от 2-10 mm. Подходяща за полагане при подово отопление.
торба 25кг.
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично


Суха вароциментова хастарна мазилка
Weber /201P/
Хастарна мазилка, подходяща за грубо измазване (хастар) на нови и стари сгради. Основа за полагане на крайни покрития от благородни мазилки. Подходяща е за вътрешни и външни помещения. Устойчива на влага. Полага се машинно и на ръка.
торба 40кг.
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично

Зидарски разтвор за керамични и бетонови изделия
Weber /110G/
Суха смес за зидане на стени от керамични или бетонови тухли. Подходящ е за измазване и запълване на дупки в зидарията. За външна и вътрешна употреба. Продуктът дава възможност за приготвяне на малки количества разтвор на мястото на употреба. Нанасяйте на слой не повече от 15 mm.
торба 40кг.
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично


Зидарски разтвор за газобетонни блокове
Weber /100G/
Суха лепилна смес за зидане на блокчета от газобетон при вътрешни и външни условия. Подходяща e за запълване на фугите на зидарията и за изравняване на повърхността. За изграждане на неармирана зидария с газобетонни блокове.
торба 25кг.
по заявка
Лепило за залепване на плоскости от EPS и XPS
Deken Profi Therm
Предназначено за трайно и качествено залепване на изолационни плоскост. Съдържа полипропиленови фибри. Отлична пластичност и сцепление. Осигурява паропропрускливост на изолацията.
торба 25кг
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично


Лепило-шпакловъчна смес за топлоизолация
Deken Universal

Суха циментова смес за залепване и шпакловане на топлоизолация от EPS и XPS. За вътрешна и външно полагане. Съдържа фибри срещу напукване. Осигурява порьозност и дифузия на изолацията. Лесно за обработване
торба 25кг
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично


Снежно бяла лепило - шпакловъчна смес за топлоизолация
Deken Super White
Суха смес на основата на бял за лепене и шпакловане на топлоизолация от EPS и XPS. Подходящо както за външно, така и за вътрешно полагане. Съдържа фибри срещу напукване. Осигурява дифузия на изолацията. Лесно за обработване
торба 25кг
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно налично
Тънкослойно лепило за плочки
Deken Super flex
Лепилото е подходящо за всички видове плочки включително и широкоформатни. Може да се използва в зони със силно натоварени повърхности. Служи отлично за залепване на естествени камъни, гранит и мрамор. Мразоустойчиво и еластично
торба 25кг
►ТОП ПРОДУКТ
постоянно наличноФЛЕКСОВО ЛЕПИЛО за плочки за външно приложение ТЕРАЗИД - Super Flex T520
Подобрено циментово лепило с намалено плъзгане и разширено отворено време за вътрешно и външно приложение
торба 25кг
постоянно налично


ФЛЕКСОВО ЛЕПИЛО БЯЛО - за външно приложение ТЕРАЗИД - Super Flex T520
Подобрено циментово лепило с намалено плъзгане и разширено отворено време за вътрешно и външно приложение
торба 25кг
постоянно налично
САМОРАЗЛИВЕН ПОД - ТЕРАЗИД - Нивелор Flexible
На циментова основа с осигурена висока еластичност и за подравняване до 10мм.
Клас C25F6B1,5A22
разходна норма: 1,4-1,6 кг/м² при дебелина на слоя 1 мм
по заявка
МИНЕРАЛНА СТРУКТУРНА МАЗИЛКА - бяла
фибрирана смес на база бял цимент с добавени минерални пълнители с подходяща зърнометрия и полимерни добавки
разходна норма за влачена структура:
1,5 мм – 2,5 кг/м²,
2,0 мм – 2,9 кг/м²,
2,5 мм – 3,6 кг/м²,
разходна норма за драскана структура:
1,5 мм – 2,8 кг/м²,
2,0 мм – 3,5 кг/м²
налична и по заявка
ПОСИПКА ЗА ШЛАЙФАН БЕТОН WEBER YS4
приложение: посипка за индустриални бетонови подове с много висока твърдост (клас по реакция към огън А1) и при изисквания за висока износоустойчивост
торба 25 кг
налично