ДЕКОРАТИВНИ КАМЪНИ

Ние сме утвърден доставчик на естествен камък и предлагаме огромно разнообразие на склад от повечето известни видове камък. Можем да ви съдействаме при избор на неоформен гнайс, шистови плочи или оформени камъни за облицоване на фасади или интериори. Разполагаме с мраморни плочи и други продукти от мрамор с различни повърхности, както и травертин, гранит, варовикови плочи и други продукти с различен ефект. Самостоятелно внасяме редица изделия от страни като Република Турция, Египет, Иран, Гърция, Индия и Китай. Поддържаме количества за осъществяване на големи строителни обекти и консултираме клиентите си за техните проекти. Естествения камък е в основата на всеки дом.  
     ►Неоформени каменни плочи са общоизвестни като гнайс и в повечето случай служат за облицовки на къщи, огради или пристройки. Предпочитано решение за средиземноморската архитектура, като придават топлина, уют и естествена връзка с природата. Предлагат се в различни цветове и нюанси като например - златисто с проблясък, землисто-бежов цвят, плътно кафяви тонове, сиво-синьо и до почти черен цвят антрацит. Всяка пратка съдържа вариативност на цветовете, тъй като това е естествен продукт, добиван в кариери, където находищата имат различна морфология и условията на изграждането на шистите предполагат разнообразие. 
    ►При залепване на облицовката с достатъчно внимание и фантазия бихме препоръчали да се опитат различни широчини на разделителната фуга, както и различни дълбочини на оформянето й. Опитът ни показва, че има много добри решения и при миксиране на различни цветове.